BOC-Netwerk

Herkenbaar

De BOC-Kennisgroep presenteert zich naar de markt onder één label, waardoor we herkenbaar en vindbaar zijn.

BOC-Kennisgroep investeert in ontwikkeling van producten & diensten die ze aanbiedt. Ze verzorgt de marketing & communicatie, administratie en facturatie voor de opdrachten die je vanuit het complementaire netwerk vervuld.

Alle leden zijn met hun LinkedIn profiel zichtbaar op de website van de BOC-Kennisgroep.

Kennis delen

Door onderlinge samenwerking is het makkelijker om elkaar aan te bevelen en elkaar scherp te houden door regelmatig bij elkaar te komen om kennis te delen.

Ongeveer zeven keer per jaar komen wij een dagdeel bij elkaar om kennis met elkaar te delen en te sparren over relevante ontwikkelingen en branch gerelateerde onderwerpen.

Twee keer per jaar is er een externe spreker die ons inspireert en concrete handvatten geeft om de volgende dag weer mee aan de slag te gaan. We sluiten die dag dan af met een lunch of diner.

We proberen elkaar te betrekken bij opdrachten en voeren ze waar mogelijk ook samen uit. We werken daarbij samen volgens de regelgeving van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA), zoals deze op 1 mei 2017 van kracht werd.

Structuur

De BOC-Kennisgroep is de verbindende schakel tussen de professionals en vormt daarmee een complementair netwerk.

Wij leren van elkaar, delen kennis, sparren en helpen elkaar bij het vinden van passende opdrachten, maar vormen ook een sociaal netwerk. Werken vanuit je hart en aandacht hebben voor de mens achter de medewerker zijn daarbij kernwaarden!

Als lid van het BOC-Netwerk heb je de mogelijkheid om een training of cursus samen met de BOC-Academie te ontwikkelen en aan te bieden in het trainingscurriculum.    

Met jouw kennis, praktijkinzichten en inzet versterken we elkaar en worden we allemaal succesvoller!

word ook lid van De BOC-Kennisgroep!

Neem contact op via jaap@boc-kennisgroep.nl of bel +31 (0)6 12 257 252