samenwerken

Herkenbaar

De BOC-Kennisgroep presenteert zich naar de markt onder één label, waardoor we herkenbaar zijn en ook grotere opdrachten kunnen uitvoeren. Omdat we weinig overhead kosten hebben kunnen we efficient werken. Dat is aantrekkelijk voor onze opdrachtgevers én voor onszelf.

BOC-Kennisgroep investeert in ontwikkeling van producten & diensten die worden aangeboden. Ze verzorgt de marketing & communicatie, administratie en facturatie voor de opdrachten die je vanuit het complementaire netwerk vervuld.

Je bent als Associate of Netwerklid met je specifieke kennisprofiel zichtbaar op de website van de BOC-Kennisgroep.

Kennis delen

Ongeveer eens per zes weken komen wij een dagdeel bij elkaar om kennis met elkaar te delen en te sparren over relevante ontwikkelingen en branch gerelateerde onderwerpen.

Twee keer per jaar is er een externe spreker die ons inspireert en concrete handvatten geeft om de volgende dag weer mee aan de slag te gaan. We sluiten die dag dan af met een lunch of diner.

We proberen elkaar te betrekken bij opdrachten en voeren ze waar mogelijk ook samen uit. We werken daarbij samen volgens de regelgeving van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA), zoals deze op 1 mei 2017 van kracht werd.

Structuur

De BOC-Kennisgroep onderscheidt Partners, Associates en Netwerkleden. Een Associate draagt een beperkt bedrag per kwartaal bij om de gezamelijke bijeenkomsten mogelijk te maken. Een netwerklid betaald een beperkte jaarbijdrage.

Als lid van het BOC-Netwerk heb je de mogelijkheid om een training of cursus samen met de BOC-Academie te ontwikkelen en aan te bieden in het trainingscurriculum.    

Met jouw kennis, praktijkinzichten en inzet versterken we elkaar en worden we allemaal succesvoller!

word ook lid van HET BOC-netwerk!

Neem contact op via jaap@boc-kennisgroep.nl of bel +31 (0)6 12 257 252