Mensen

Een organisatie is meer dan de optelsom van individuele medewerkers. Uiteraard dragen gezonde en energieke medewerkers bij aan uw organisatie. De BOC-Kennisgroep hanteert bij advies, interim-management en verandertrajecten een integrale benadering. Vanuit Bewustwording, Operatie en Consolidatie kijken wij naar beleid, structuur, werkprocessen, cultuur, besturing, management en competenties.

Met de BusinessITScan® maken wij een 'foto' van uw organisatie en op basis daarvan gaan wij met u in gesprek. Wij zoeken de match tussen enerzijds de agenda van uw organisatie en anderzijds het creëren van een gezonde en daarmee optimale werkomgeving, waarin medewerkers in staat worden gesteld te presteren, waarde toe te voegen, kennis te ontwikkelen en mee te groeien met interne en externe veranderingen. Met als resultaat dat medewerkers en daarmee de organisatie koersvaster wordt en medewerkers in hun werk gezond, vitaal, met plezier, gemotiveerd en productief functioneren, nu en in de toekomst!

Missie & Visie


Al onze professionals werken vanuit hun hart en hebben aandacht voor de mens achter de medewerker!

Onze klantgerichte werkwijze en gestructureerde aanpak leidt tot positieve resultaten.

Wij werken resultaat- en outputgericht

Wij zijn nieuwsgierig, mensgericht en streven naar balans tussen kosten en kwaliteit.

Wij werken graag voor innovatieve bedrijven en organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mens en milieu

Maak Kennis met onze BOC-Kennis professionals


Jaap

van Snippenberg

Partner

Al meer dan 10 jaar werk ik als zelfstandig adviseur en interim manager voor zowel multinationals als MKB- bedrijven.

Ik ben nieuwsgierig en heb een brede interesse en oog voor detail.

Met mijn theoretische basis in facility management en bedrijfskunde, mijn pragmatische aanpak en innerlijke drive kan ik informatie en processen snel doorgronden om tot de kern komen.

Al jaren begeleid ik organisaties bij projecten of vervul ik operationele rollen op interim basis.

Organisaties worden daardoor ontzorgd, processen lopen door tijdens ziekte- en verlof en projecten krijgen de aandacht die nodig is om succesvol te kunnen bijdragen aan de groei van omzet en winst.  


Bart

Claassen

Associate

Bart durft zich anders op te stellen, andere wegen dan de standaard te bewandelen om daarmee resultaten vorm te geven. Een combinatie van creativiteit, gedrevenheid en oprechte interesse in het onbekende hebben Bart uitgedaagd en daarmee gevormd.

Actief op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT begeleid Bart organisaties in hun digitale transformatie. Zijn werkwijze wordt daarbij gekenmerkt door de voorziening centraal te stellen, een voorziening welke is afgestemd op de behoefte én in samenhang is met de gehele bedrijfsinrichting (Proces, Organisatie, Technologie). Zonder de realiteit en realiseerbaarheid uit het oog te verliezen, staan de mens en de cultuur centraal om veranderingen mogelijk te maken.


Marnix

van den Broek

Associate

Wat zijn de groeidoelen voor uw organisatie? Als resultaatgerichte strateeg zorg ik er voor dat ondernemingen in de Food & Agri sector hun groeiambities realiseren.

Dit doe ik door opdrachtgevers aan de hand van logische stappen nieuwe markten te laten ontdekken, de daaruit voortkomende commerciële mogelijkheden te ontwikkelen en tegelijkertijd de onvermijdelijke en nieuwe risico’s te managen. Mijn ondersteuning is concreet en betrokken.

De basis voor mijn expertise ligt in de internationale handel in voedingsingrediënten, sales- en algemeen managementposities en uiteenlopende Business Development trajecten.

Groei als basis voor de vitaliteit van uw onderneming! Ik zie uit naar een gesprek over het scherpstellen en realiseren van dit doel.

Imre

den Os

Partner

Ik heb ruim 25 jaar leidinggevende en projectervaring in de maritieme, logistieke en facilitaire dienstverlening.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en het universitair onderwijs.

Mijn kennis- en kunde liggen op het snijvlak van ICT, Facilitair- Project- Inkoop-en Contractmanagement.

Mijn kracht en passie liggen in het leiden en begeleiden van afdelingen en projecten bij verandering en het opleiden en coachen van mensen.

Ik sta voor mensgerichtheid en nieuwsgierigheid.

Ik ga voor doelgerichtheid, goede samenwerking en nauwe betrokkenheid bij resultaat en kwaliteit met als doel de organisatie en haar medewerkers op koers te houden!

Maak Kennis met ons BOC-netwerk


Luciano

D’Agnolo Vallan

Netwerklid

Anton

Dijkhuis

Netwerklid

Marit

Fakkeldij

Netwerklid


Pien

Wils

Netwerklid

De vuurtoren

De robuuste vuurtoren is het symbool voor onze organisatie. Deze staat voor transparantie en helderheid, het is een baken waarop de koers bepaald kan worden.

Het felle licht maakt de organisatie bewust van de huidige koers en zet tot nadenken over de toekomstige richting

De toren zelf symboliseert de structuur en de processen waar de organisatie, dit is de basis waar alles samenkomt.

Het stevige fundament van de vuurtoren zorgt voor stabiliteit in onrustige tijden en met woeste zee. De organisatie is daarmee robuust en kan tegen een stootje.


HEEFT U EEN IT Vraagstuk?

Ga naar www.businessitscan.nl of neem contact op via jaap@boc-kennisgroep.nl of +31 (0)6 12 257 252