Mensen

Een organisatie is meer dan de optelsom van individuele medewerkers. Uiteraard dragen gezonde en energieke medewerkers bij aan een organisatie.

De BOC-Kennisgroep hanteert een integrale benadering. Vanuit Bewustwording, Operatie en Consolidatie kijken wij naar beleid, structuur, werkprocessen (ICT), cultuur, besturing, management en competenties.

Wij zoeken de match tussen enerzijds de agenda van uw organisatie en anderzijds het creëren van een optimale werkomgeving, waarin medewerkers in staat worden gesteld te presteren, waarde toe te voegen, kennis te ontwikkelen en mee te groeien met interne en externe veranderingen. Met als resultaat dat medewerkers en daarmee de organisatie koersvaster wordt en medewerkers in hun werk gezond, vitaal, met plezier, gemotiveerd en productief functioneren, nu en in de toekomst!


  adviseurs met een missie

https://www.linkedin.com/in/imre-den-os-17284613/

Imre den Os; Partner

Imre heeft ruim 25 jaar leidinggevende en projectervaring in de maritieme, logistieke en facilitaire dienstverlening.

Zijn ervaring heeft hij opgedaan in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en het universitair onderwijs.

Zijn kennis- en kunde liggen op het snijvlak van ICT, Facilitair- Project- Inkoop-en Contractmanagement.

Kracht en passie haalt hij uit het leiden en begeleiden van afdelingen en projecten bij verandering en het opleiden en coachen van mensen.

Hij staat voor doelgerichtheid, mensgerichtheid en nieuwsgierigheid.

Een organisatie op koers houden door goede samenwerking en nauwe betrokkenheid bij medewerkers en resultaat zijn drijfveren!


Bart Claassen; Associate

Bart durft zich anders op te stellen, andere wegen dan de standaard te bewandelen om daarmee resultaten vorm te geven. Een combinatie van creativiteit, gedrevenheid en oprechte interesse in het onbekende hebben Bart uitgedaagd en daarmee gevormd.

Actief op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT begeleid Bart organisaties in hun digitale transformatie. Zijn werkwijze wordt daarbij gekenmerkt door de voorziening centraal te stellen, een voorziening welke is afgestemd op de behoefte én in samenhang is met de gehele bedrijfsinrichting (Proces, Organisatie, Technologie). Zonder de realiteit en realiseerbaarheid uit het oog te verliezen, staan de mens en de cultuur centraal om veranderingen mogelijk te maken.


jaap van snippenberg; Partner

Jaap is al meer dan 10 jaar werk als adviseur en interim manager voor zowel multinationals als MKB- bedrijven.

Hij is nieuwsgierig, en heeft een brede interesse en oog voor detail.

Met zijn theoretische basis in facility management en bedrijfskunde, een pragmatische aanpak en innerlijke drive kan hij informatie en processen snel doorgronden om tot de kern komen.

Al jaren adviseert hij organisaties en vervult diverse strategische, tactische of operationele rollen op interim basis.

Organisaties worden ontzorgd en projecten krijgen de aandacht die nodig is om succesvol te kunnen bijdragen aan de tevredenheid van klant of cliënt, de groei van omzet en winst of het behalen van interne doelen.


Jan hopstaken; Associate

Jan is werkzaam in het publieke domein als bij tal van overheids- en not-for-profit organisaties zoals gemeenten, provincies, rechtbanken en instellingen in de zorg en het onderwijs.

Steeds in de rol van adviseur, onderzoeker, interim-manager, docent, trainer of coach op het gebied van ‘beter presteren’.

Jan helpt mensen in deze organisaties om beter te presteren door ze inzicht te geven in het functioneren van zichzelf en de organisatie. Zodat duidelijk wordt wat goed gaat en wat er beter kan en beter moet. Wat gekoesterd moeten worden en wat moet worden aangepakt. Als individu of als organisatie.


Marnix van den broek; associate

Marnix heeft zijn expertise verkregen in de internationale handel in voedingsingrediënten, sales- en algemene managementposities en uiteenlopende Business Development trajecten.

Zijn ondersteuning is concreet en betrokken. Als resultaatgerichte strateeg zorgt hij dat ondernemingen in de Food & Agri sector hun groeiambities realiseren.

HIj neemt opdrachtgevers bij de hand om vervolgens via logische stappen nieuwe markten te leren ontdekken, de daaruit voortkomende commerciële mogelijkheden te ontwikkelen en tegelijkertijd de onvermijdelijke en de nieuwe risico’s in beeld te brengen en te managen.

Groei is in zijn ogen een basis voor de vitaliteit van uw onderneming!


Joke

van Neerven

Netwerklid


Anton

Dijkhuis

Netwerklid


Marit

Fakkeldij

Netwerklid

Pien

Wils

Netwerklid


Luciano

D’Agnolo Vallan

Netwerklid


Mertine

van Klooster

Netwerklid


Paula

van Kuil

Netwerklid

Ook netwerklid worden?

Neem even contact op!

Digitaal transformeren?

Ga naar www.businessitscan.nl of neem contact op via jaap@boc-kennisgroep.nl of +31 (0)6 12 257 252